Jeroen Pijnaker

Lorem ipsum..

Contactformulier

"Wij zijn echt super geholpen door Jeroen! Hij legt alles rustig aan je uit en gebruikt ook gewoon lekker Jip en Janneke taal zodat je alles gelijk goed begrijpt. Ook kun je Jeroen altijd bereiken als je vragen hebt, en heb je ook op zeer korte termijn een antwoord 😀 Kortom, voor een goed, eerlijk en persoonlijk advies ben je bij Jeroen Pijnaker aan het juiste adres. Groetjes Nick"

- Nick van der Laan

"Twee keer bij het afsluiten van onze hypotheek zijn wij geweldig geholpen door Jeroen Pijnaker! Hij legt alles begrijpelijk uit voor iemand die hier niet dagelijks mee te maken heeft. Daarnaast schakelt hij snel wanneer iets geregeld moet worden. Hij is erg flexibel, wanneer je vragen hebt dan kun je altijd bij hem terecht. Heel fijn om een hypotheekadviseur te hebben die betrouwbaar is en goed begrijpt wat je als klant nodig hebt. Een volgende keer schakelen wij Jeroen zeker weer in!"

- Kim

"In het verleden met meerdere adviseurs te maken gehad. Jeroen springt erboven uit. Geen verrassingen achteraf en ik kreeg echt een gevoel dat alles goed geregeld werd. Hij is zeer ervaren. Geen zorgen maken of alles goed komt, maar gewoon zeker weten. Hij neemt de tijd om alles goed en helder uit te leggen en als tussenpersoon naar een hypotheekverstrekker weet hij precies hoe met ze om te gaan."

- David Dejonghe

Bekijk meer reviews op advieskeuze.nl"

- Jeroen Pijnaker