Hypotheekadvies Hoofddorp

Hypotheekadvies Hoofddorp

Hypotheekadvies Hoofddorp 

De expert bij u in de buurt

Als hypotheekadviseur heb ik alle kennis en ervaring met hypotheken bij jou in de buurt. Ik ken het aanbod van huizen en woningen en ben bekend met alle wijken en buurten. Daarom kan ik je dus precies vertellen waar je je het beste kunt vestigen, gebaseerd op jouw voorkeuren. Om dit samen te bespreken kun je het beste een kennismakingsgesprek aangaan, zodat ik je op maat gemaakt advies kan geven.

Je ziet dat steeds meer mensen kiezen voor mobiliteit, Hoofddorp is erg centraal gelegen. Maar ook door de forse stijgingen op de huizenmarkt in Amstelveen en Uithoorn is Hoofddorp een gewilde locatie aan het worden.

Wonen in Hoofddorp

Met zo’n 75.000 inwoners, is Hoofddorp erg hard gegroeid in de afgelopen decennia. Het is het hoofd-dorp van de gemeente Haarlemmermeer, en het is dan ook een eiland van bedrijvigheid tussen de polders. Pal aan Schiphol is Hoofddorp ideaal gelegen voor nationale en internationale bedrijven, waarvan de meeste gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Beukenhorst en Graan voor Visch-Zuid. Natuurlijk is Hoofddorp uitstekend bereikbaar met bus, trein, en auto.

Hoofddorp is een bedrijvige locatie, maar toch is het niet erg groot. Het is een compacte plaats omringd door parken en recreatie gebieden. Dus ook voor gezinnen zijn er tal van geschikte buurten om te gaan wonen. Ook zijn er theaters, schouwburgen en een bioscoop voor de cultuurliefhebber, zowel als tal van authentieke cafe-restaurants en gezellige bars voor de levensgenieters.

Ook veel expats vestigen zich in Hoofddorp vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en goede verbindingen met de lokale bedrijventerreinen en Schiphol. Ook de aanwezigheid van internationale scholen zorgt voor een aantrekkelijke vestiging voor internationale werknemers.

 

Hypotheekadvies Hoofddorp. Wat voor hypotheek is voor mij geschikt?

Een hypotheekadvies wordt rond jouw persoonlijke situatie gebouwd. Er moet rekening worden gehouden met je persoonlijke situatie. Hieronder staan de meest voorkomende standaard situaties waar we mee beginnen

Ik ben een Starter en wil mijn eerste huis kopen in Hoofddorp

Je eerste huis is spannend, maar soms ook overweldigend. Houd er rekening mee dat het regelen van een hypotheek gemiddeld vier weken duurt. De hypotheekadviseur kan je door het hele proces begeleiden.

Veel gestelde vragen die we met je kunnen bespreken zijn bijvoorbeeld;

“Uit welke aflosvormen kan ik kiezen?”

“Hoe lang duurt het voordat ik mijn hypotheek heb?”

“Hoe lang moet ik mijn rente laten vastzetten?”

“Hoeveel kan ik lenen, op basis van mijn inkomen?”

“Hoeveel kan ik lenen op basis van de waarde van de woning?”

“Hoeveel eigen geld moet ik inbrengen als ik een eerste woning aankoop?”

 

Ik wil doorstromen naar een volgende woning in Hoofddorp

Ga je naar je volgende koopwoning? Dan zijn er meer zaken waar je op moet letten. Je hebt vaak te maken met een bestaande hypotheek en daarmee de vraag om deze mee te nemen of niet. Is er overwaarde voor je nieuwe woning of juist een restschuld? Kun je het beste eerst je oude huis verkopen of eerst je nieuwe huis kopen? Hoe werkt een overbruggingskrediet?

 

Ik wil als 55-plusser een woning kopen in Hoofddorp

Ben je 55-plus, dan heb je vaak andere wensen vergeleken met jongere woningbezitters. Er gelden ook strengere inkomenseisen voor het afsluiten of verhogen van een hypotheek, en kortere aflosperiodes. Maar je hebt ook vaker overwaarde op je huidige woning. Er zijn nog tal van zaken waar je rekening mee moet houden als 55-plusser bij het kopen van een huis.

 

Ik ben een expat in Nederland en op zoek naar een huis in Hoofddorp

Ook voor hypotheekadvies voor expats kun je bij ons terecht.
Als je een permanente verblijfsvergunning hebt en/of een inwoner van de EU bent, als je een kennismigrant bent of substantieel spaargeld hebt, dan kun je in Nederland een huis kopen met een hypotheek. Wij kunnen je precies vertellen wat er allemaal bij komt kijken en hoe het in zijn werk gaat.

 

Wat kost een hypotheekadvies?

Het afsluiten van een hypotheek om een huis te kopen is een grote financiële beslissing. Jeroen Hypotheekadvies in Amstelveen geeft je dan ook lokaal onafhankelijk advies en begeleid je professioneel bij het afsluiten van een hypotheek. De laagste tarieven voor een hypotheekadvies liggen rond de € 1.750,-. Doorstromers op de woningmarkt betalen gemiddeld een paar honderd euro meer vergeleken met starters, ondernemers en expats nog iets meer.

 

Vraag een gesprek aan

Bij Jeroen Hypotheekadvies kun je altijd terecht met vragen over je budget, om hypotheektarieven te vergelijken, persoonlijk advies en een situatie te vinden die bij jou past. Maak een afspraak zodat wij er voor kunnen zorgen dat het proces in goede banen wordt geleid.

Het kennismakingsgesprek is altijd voor onze rekening.